петък, 29 юни 2007 г.

"МЕДИЯСВЯТ"

БСУ ВРЪЧИ ПЪРВИТЕ СИ НОМИНАЦИИ ЗА ЖУРНАЛИСТИКА И PR
10.05.2007



За първи път Бургаският свободен университет награди изявени бургаски журналисти и PR специалисти на галавечер, наречена „Медия- свят 2007”. Тя се реализира от Центъра по хуманитарни науки и Учебната PR агенция към БСУ, които са и инициатори на събитието. Стилната церемония беше част от Вечерта на специалностите „Връзки с обществеността” и „Журналистика”, която се организира за първи път досега.

Комисия от изявени журналисти:

Диана Саватева, Мария Кехайова, Александър Инджов и Веселин Пренеров оцени студентските разработки, а самите студенти от специалност “Журналистика” оцениха професионалистите чрез проведена масова анкета във всички курсове.

В конкурса „В началото бе словото”, раздел „Журналистика”, категории „Интервю”, „Аналитичен поглед”, „Репортаж” и „Сензация” бяха отличени следните журналисти и студенти:

Категория „Репортаж”

- Диана Саватева, вестник “Местен 24 часа” и Офелия Ненова, специалност „Журналистика”, 4 курс.

Категория „Интервю”
- Тони Щилиянова “, вестник „Местен 24 часа” и Мария Кокончева, специалност „Журналистика”, 3 курс.

Категория „Аналитичен поглед”

- Боряна Тенчева, вестник “Черноморски фар” и Ивелина Тодорова, специалност „Журналистика”, 1 курс.

Категория „Сензация”

- Даниела Костадинова, кореспондент БНР.

В конкурса „Моята PR визитка”, раздел „Връзки с обществеността” се класира Венелин Петков, специалност „ Връзки с обществеността”, 4 курс, който получи и предложение за стаж в PR агенция в Бургас.

Специалният приз „Медиясвят”, който получиха победителите, е пластика, изработена от бургаския скулптор Янко Пенев.

„Вече няма граници” е посланието, което студентите от професионално направление „Обществени комуникации” отправиха към присъстващите в ресторант „България” на 10 май.
Не липсваха и модно ревю, уникален видеомост с марсианци, фрагмент от предстояща премиера на Учебното театрално ателие, балетна фиеста. Организаторите имат амбицията празникът да стане ежегоден, а наградите за журналистика и връзки с обществеността да се връчват всяка година в навечерието на 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

2 коментара:

Анонимен каза...

http://sitekreator.bg/cvjuornalist/katyastoynova.html
http://freeguornalist.blogspot.com

Анонимен каза...

Здравей! Завършила съм твоя университет!Пожелавам на всички вас много успехи!Катя Стоянова